Στην Κύπρο για πρώτη φορά το πρόγραμμα Junior NBA

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για να ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος Junior NBA, στο οποίο θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 11-12 ετών, τα οποία φοιτούν στην Α’ τάξη Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου 2018 και σε αυτό θα συμμετέχουν 12 γυμνάσια από τρεις πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσός και Λάρνακα). Μέσα από τα 12 σχολεία, θα δημιουργηθούν 30 ομάδες, ενώ συνολικά κατά την διάρκεια του προγράμματος θα συμμετέχουν 450 μαθητές. Παράλληλα, η διεξαγωγή του Junior NBA Draft θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα Junior NBA διοργανώνεται σε πολλές χώρες παγκόσμια, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του ΝΒΑ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Cyta και θα έχει ως στόχο την προώθηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας μέσα από τα σχολεία.

Χορηγός επικοινωνίας των καλαθοσφαιρικών αγώνων του Junior NBA League είναι η Cytavision, η οποία θα προβάλει σε ζωντανή μετάδοση τους τελικούς. Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Cytamobile-Vodafone μέσω της προπληρωμένης υπηρεσίας SoEasy Pay as you Go.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s