Συναρπαστική πρόκριση των Spurs στον τελικό της Δύσης!

Ο πιο συναρπαστικός αγώνας έγινε στον δεύτερο ημιτελικό της Δύσης ανάμεσα σε LA Lakers (Γυμνάσιο Λινόπετρας Α’) και San Antonio Spurs (Grammar School Λεμεσού Β’), με την ομάδα του Grammar School να φτάνει τελικά στη νίκη με 42-35 και παράλληλα το εισιτήριο για την πρόκριση στον τελικό της Δύσης.

Οι Spurs πήραν το προβάδισμα μετά το πρώτο δεκάλεπτο με 13-8, όμως οι Lakers έβγαλαν αντίδραση και με ένα επιμέρους σκορ 13-8, πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 16-16. Μεγάλο ντέρμπι έγινε στη τρίτη περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά στο σκορ (24-22 οι Spurs). Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, η ομάδα της Κάλιας Παπαδοπούλου ήταν πιο συγκεντρωμένη και έφτασε στην τελική νίκη.

Κορυφαίος ο Αντωνιάδης ο οποίος πέτυχε τους 28 από τους 42 πόντους της ομάδας του! Βοήθησαν Μιχαήλ με 6, και οι Γαλανός, Στυλιανού που πέτυχαν από 4.

Για τους Lakers, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντωνίου Π. με 10 πόντους και τον ακολούθησε ο Αντωνίου Λ. με 8.

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 16-16, 22-24, 35-42

LA Lakers (Γυμνάσιο Λινόπετρας Α’ – Προπονητής: Ν. Ευριπίδου): Στυλιανίδης, Αντωνίου Π. 10, Σωτηρίου 4, Παπαθεοδώρου, Κλέοπα, Αντωνίου Λ. 8, Παναγιωτόπουλος, Αναξαγόρα, Σωτηρίου 4, Κοτσόπουλος 9, Κωνσταντίνου 2.

San Antonio Spurs (Grammar School Λεμεσού Β’ – Προπονήτρια: Κ. Παπαδοπούλου): Γαλανός 4, Αντωνιάδης 28, Μιχαήλ 6, Αριστοδήμου, Ποταμίδης, Θωμά, Αντρέου, Παναγίδης, Κωνσταντίνου, Στυλιανού 4, Πέτρου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s