Στο Λονδίνο για το Workshop του JuniorNBA!

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Junior NBA της Κύπρου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, παρευρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε μεγάλο Workshop στο Λονδίνο στο οποίο συμμετείχαν υπεύθυνοι των προγραμμάτων από όλον τον κόσμο!

Το Workshop πραγματοποιήθηκε από τις 15 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου και είχε ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, συζήτηση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις διοργανώσεις και γενικότερα την ομαλή διεξαγωγή τους με γνώμονα πάντα την προβολή του αθλήματος.

Συντονιστές της συζήτησης ήταν η Manager του προγράμματος Junior NBA, μαζί με τον βοηθό του και τον αντιπρόεδρο. Μέσα από αυτή τη συνάντηση οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμες πληροφορίες σαν διοργανωτές, και κυρίως από χώρες που το διοργανώνουν για πρώτη φορά, όπως η Κύπρος.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την αναμέτρηση ανάμεσα σε Washington Wizards και New York Knicks που έγινε στο Λονδίνο. Μαζί τους ήταν και ο Bruce Bowen, μεγάλο αστέρι των San Antonio Spurs, όπως και ο θρύλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, με πέρασμα και από το NBA, ο πανύψηλος (ύψους 2 μέτρων και 31 εκατοστών) Gheorghe Muresan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s