Πρωταθλητές οι Celtics σε φαντασμαγορικό τελικό!

Σε μια εκπληκτική ημέρα εξελίχθηκε η 1η Φεβρουαρίου 2019. Οι τελικοί του Junior NBA Cyprus, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (1/2) στην CBF Arena ήταν φαντασμαγορικοί και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους που είχε βρέθηκαν στο στάδιο του Αγίου Δομετίου, είτε παρακολούθησαν τους αγώνες από σπίτι, μέσα από την Cytavision.

Με φωτορυθμικά, μουσική, διαγωνισμοί εντός και εκτός γηπέδου, mannequin challenge και πολλά άλλα συμπεριλαμβάνονταν στο μενού του Junior NBA Cyprus: The Finals!

Στον Μικρό Τελικό την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέκτησαν μετά από μια μεγάλη μάχη, οι San Antonio Spurs (Grammar School Λεμεσού) πήραν τη νίκη απέναντι στους Charlotte Hornets (Γυμνάσιο Βεργίνας) με 20-19 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά στο σκορ και τον Αντωνιάδη να πετυχαίνει το νικηφόρο καλάθι! Έτσι οι Spurs κατέκτησαν την τρίτη θέση του Junior NBA Cyprus.

Στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, οι Boston Celtics (Γυμνάσιο Έγκωμης) απέδειξαν γιατί θεωρούνταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Παρά την προσπάθεια των Utah Jazz (Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου), η ομάδα της Έγκωμης με την διαφορά που πήρε νωρίς στο παιχνίδι (8-2), δεν απειλήθηκε και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, μέσα σε έντονα χειροκροτήματα από τα περίπου 800 παιδιά από διάφορα σχολεία της Κύπρου που γέμισαν την CBF Arena.

H διοργάνωση του Junior NBA Cyprus πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Κύπρο, με συνδιοργανωτές την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος ήταν «so easy» από την Cytamobile Vodafone ενώ τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

** Περισσότερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

juniornbafinal (1 of 6)juniornbafinal (2 of 6)juniornbafinal (3 of 6)juniornbafinal (4 of 6)juniornbafinal (5 of 6)juniornbafinal (6 of 6)juniornbafinal (7 of 14)juniornbafinal (8 of 14)juniornbafinal (9 of 14)juniornbafinal (10 of 14)juniornbafinal (11 of 14)juniornbafinal (12 of 14)juniornbafinal (13 of 14)juniornbafinal (14 of 1)juniornbafinal (16 of 14)juniornbafinal (17 of 14)juniornbafinal (18 of 14)juniornbafinal (19 of 14)juniornbafinal (20 of 14)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s