Ώρα των τελικών του 3ου Junior NBA Cyprus

Πραγματοποιούνται την Τετάρτη, 25 Μαΐου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στη Λευκωσία οι τελικοί του Junior NBA Cyprus, το οποίο διεξάγεται για τρίτη χρονιά. Το πρόγραμμα αρχίσει από τις 09:30 και θα ολοκληρωθεί στις 12:00.

Η αρχή θα γίνει με τον μικρό τελικό της διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 09:30. Tην τρίτη θέση της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν οι Philadelhia 76ers (Γυμν. Βεργίνας Β’ Λάρνακας) και Memphis Grizzlies (Grammar School Λεμεσού) που ήταν οι φιναλίστ στους μεγάλους τελικούς της Ανατολικής και Δυτικής περιφέρειας αντίστοιχα.

Θα ακολουθήσει, στις 11:00, ο Παγκύπριος μεγάλος τελικός ανάμεσα στους Utah Jazz (Aγ. Θεόδωρος Πάφου) και Cleveland Cavaliers (Grammar School Λ/σιας) που ήταν οι νικητές σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα προβληθούν τηλεοπτικά από την Cytavision! Το πρόγραμμα Junior NBA Cyprus πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΚΟΚ με το ΝΒΑ και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Χορηγός της διοργάνωσης είναι η soeasy από τη Cytamobile-Vodafone, ενώ Επίσημος Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision. Συνεργάτης εκπαιδευτικών προγραμμάτων η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s