Ολοκληρώνεται το 4ο Junior NBA Junior Cyprus

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία το 4ο Junior NBA Cyprus, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν τόσο ο μεγάλος, όσο και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.

Την πρωτιά θα κυνηγήσουν, σε αγώνα που αρχίζει στις 11:00 οι νικητές της Ανατολικής και Δυτικής Περιφέρειας, Washington Wizards (American Academy) και New Orleans Pellicans (Έγκωμη) αντίστοιχα. Η παρουσία των δυο ομάδων στη διάρκεια των αγώνων της Περιφέρειάς τους προμηνύει ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αμφότερες είχαν κερδίσει την πρώτη θέση στην περιφέρειά τους, μετρώντας το απόλυτο στα έξι παιχνίδια που έδωσαν.

Νωρίτερα, στις 9:30 θα λάβει χώρα ο μικρός τελικός ανάμεσα στις δυο φιναλίστ των δύο περιφέρειες. Οι δευτεραθλητές της Δυτικής Περιφέρειας, Houston Rockets (Αγγλική Σχολή) απέναντι στους δευτεραθλητές της Ανατολικής Περιφέρειας,  Βrooklyn Nets (Grammar School).

Kαι οι δυο αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από την συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Cytavision.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Junior NBA Cyprus πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΚΟΚ με το ΝΒΑ και το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Επίσημος Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s